Novi Sad
30.01.2015.
17:50 > 17:18
Javna nabavka opreme za zračenje za nedovršen objekat "Kamenica 2" nastavlja se nezavisno od žalbe ponuđača "Beolaser" iz Beograda, kako pacijenti sa rakom ne bi dalje trpeli administrativne i druge pritiske.
  • Cane

    02.02.2015 09:12
    Pitanje za @Nizinu
    Hoćeš i ti da dobiješ neku kintu od onih koji se nisu žalili, a imena njihovih firmi nisu napisana, da se ne bi znalo ko je sa kime napravio aranžmančić. Isto tako nikako da saznamo zašto su se jedni učesnici na tenderu žalili, a drugi učesnici - nisu. Jedino nam je javljeno da su u Beogradu nešto zeznuli protiv Novog Sada, a koliko je Novi Sad zeznuo Novosađane i Vojvođane to od slobodnog i istraživačkog vojvođanskog novinarstva ne može da se sazna.
  • pacijent

    30.01.2015 20:33
    auuu
    pa kako vas sve bre nije sramota...

    hoce li nekom da padne na pamet da izvuce statistiku broja pacijenata koja su umrla cekajuci na zracenje?!

    10 godina, a verovatno i vise se ceka na ovo, zivo me interesuje koliko ce JOS da potraje...

    treba da dopusti neko Utisak decenije u kojoj Olja poziva sve ministre zdrvlja bivse i sadasnje, a mislim da ih ima taman 4 zakljucno sa Zlatiborom, s obzirom da Tomica nije duugooo napusta tu stolicu, i da nam kazu sta se zapravo desava u ovj zemlji, i kako to da niko ne odgovara
  • Nizina

    30.01.2015 19:45
    SNS blokira
    To su oni potmuli udarci ispod stola dok ljudi umiru... Važno je da proradi Kamenica 2 ali se boje SNSovi da ne zaseni Beograd u bari....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna